Winter Fun Events

Door Europa reizend met enkele kermisinrichtingen zijn wij al een aantal generaties leverancier van vermaak. De historie van ons bedrijf valt terug te voeren tot 1898. Auke en Aagje van der Veen exploiteren in die tijd een oud Hollandse draaimolen met houten paarden en gondels. Rond 1932 besluit Adam van der Veen, een van hun 4 zonen, als zelfstandig exploitant met oefeningsspelletjes te gaan reizen. In diezelfde periode word ook met de bouw van enkele kinderdraaimolens aangevangen. Het blijkt de aanzet tot het inslaan van een nieuwe weg. Met attracties als de Luchttax, pneumatische Swing-Mill, Octopus, Hully Gully, Calypso of Rotor kleefwand word definitief de overstap naar het grootvermaak gemaakt.

Adam vind zijn grote liefde in Reina. Ook zij krijgen vier zonen. Louis is een van de uiteindelijk drie zonen die het kermisbedrijf trouw blijft. Uit zijn huwelijk met Coby Galle komen drie kinderen voort. Het is zoon Reinard waar Louis uiteindelijk een samenwerkingsverband mee aan gaat. Samen runnen ze een bedrijf dat zich volledig toelegt op de exploitatie van kermisattracties. Reinard leerde zijn vrouw Afke van der Veen-Vonk kennen tijdens de zomerkermis te Leeuwarden en hebben inmiddels een dochter en zoon, Malissa en Ryan. Reinard zet de exploitatie voort samen met zijn vader en met Afke. Aanvankelijk reizend met de “Round up”, in een later stadium worden daar de Snow Jet 1 en Snow Jet 2 aan toegevoegd. Laatstgenoemden zijn Matterhorns van ongeëvenaarde klasse en attractiviteit en worden inmiddels ook geëxploiteerd door dochter Malissa met haar vriend Hobie.

Bij het decoreren van de attracties wordt niet over een nacht ijs gegaan. Besloten wordt ze zeer specifieke, fantasieprikkelende thema’s mee te geven. Mede daardoor groeit het besef dat integratie van thematisering een versterking in de belevingswaarde van een evenement kan betekenen.  Het bezoeken van een reeks winterevenementen onderstreept het geloof daarin en vormt een eerste aanzet tot dat wat uiteindelijk leidt tot de oprichting van Winter Fun Events. Een bedrijf dat zichzelf ten doel heeft gesteld winterevenementen naar het hoogst haalbare belevingsniveau te dragen en daarin wellicht ook voor u veel kan betekenen.

Thematisering van uw winterevenement zal het verschil maken tussen een leuk uitje of een onvergetelijke dag voor het publiek. Grotere waardering, hogere bezoekersaantallen en een langere verblijfsduur van bezoekers genereren uitgelezen mogelijkheden de verdienstelijkheid van uw evenement te vergroten.

Winter Fun Events biedt u de mogelijkheid om, geheel afgestemd op persoonlijke wensen, bij te dragen aan de uitstraling van uw evenement door toevoeging van (winterse) decors,  ornamenten en landschappen. Werkend met de allerbeste vakmensen geavanceerde apparatuur en de allernieuwste technieken wordt tot in detail op uw wensen ingespeeld. De verbluffende resultaten zullen niet alleen tot uw verbeelding maar bovenal tot de verbeelding van uw bezoekers spreken.

Met een reeks afbeeldingen welke u op onze site kunt bekijken willen wij u een indruk geven van waartoe wij zoals in staat zijn. Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek kunt u altijd contact met ons opnemen.

Reinard van der Veen
Winter Fun Events